gastenboek

226 berichten, 23 pagina's 
«  10  11  12  » 
29-04-2018
Geplaatst door: Lauren

De beste!

Super leuke en gezellige lessen gehad met Khalid! Ook ik ben in 1 keer geslaagd! Hij heeft heel veel geduld en een zeer duidelijke manier van uitleg geven. Kortom, de beste die er is!

26-04-2018
Geplaatst door: Houda

Beste Khalid,
Ik wil je enorm bedanken voor alles!
Het waren zeker leerzame en leuke lessen.
In 1x geslaagd dus zeker een aanrader!

groetjes,
Houda

17-03-2018
Geplaatst door: Souad

16-02-210 Geslaagd

Na twee slechte scholen, kwam ik terecht bij de rijinstructeur Khalid. Met veel geduld, begrip, professionele werkwijze, heeft hij het onmogelijke mogelijke gemaakt voor mij. Ik was vanaf de proefles op mijn gemak en had ik de indruk gekregen dat ik het kan zoals hij zijn rijschool naar genoemd. De kwaliteit van de les is heel hoog met en professionele aanpak. Hij maakt rijden makkelijk en overzichtelijk ik zou hem aan iedereen aanraden.
Souad Akdad

27-02-2018
Geplaatst door: Afaf

Geslaagd vandaag!

Een super rij instructeur, veeeeeel geduld veeeel advies en vooral hoe hij je zelf vertrouwen geeft achter het stuur, ik wil je erg bedanken khalid...vandaag geslaagd!!!

21-02-2018
Geplaatst door: Saf

Geslaagd!

29 januari ben ik op 44 jarige leeftijd geslaagd bij Khalid van yes you can....ondanks dat autorijles gewoonweg een hoop centjes kost(alhoewel t bij y.y.c meevalt) voel ik ongekend veel dankbaarheid....ik was zo onzeker en bang...ik kreeg deze rijschool als advies van kennissen. Huilend zat ik op de snelweg de 1e keer....super peptalks van Khalid soms streng want dat heb ik nodig die schop onder mijn gat haha!!....maar wat een geweldige goede lessen bij hem, zeer duidelijke uitleg, kalmte....ook grappen dat hoort erbij!!!....na 38 lessen 1e keer geslaagd, vandaag mijn eigen autootje gehaald...ik zeg doen deze rijschool!!!...Deze rijschool zit in mijn hart, waarom? Omdat t Khalid gelukt is wat voor mij vreselijk lang een droom was en ik niet zag zitten, en met de hulp van Khalid is het gelukt en voel me echt trots. En Khalid is zeer netjes qua afspraken. TOP!

21-02-2018
Geplaatst door: Vera den Das

Geslaagd

Vandaag ben ik geslaagd! Na twee slechte rijscholen ben ik terecht gekomen bij Yes you can! Khalid staat voor zijn motto yes you can en is een zuiver en oprecht persoon die je echt wilt helpen! Heel erg bedankt Khalid, je hebt me laten geloven: Yes I can!! Groetjes Vera

19-02-2018
Geplaatst door: Astrid

Vanmorgen in 1 keer (zonder TTT) mijn rijbewijs gehaald dankzij Khalid! Een hele fijne rijschool die ik iedereen kan aanraden met uitstekende begeleiding en ook gezellige lessen. Khalid legt alles duidelijk en geduldig uit en je kan ook zeker met hem lachen Dat maakt de rijlessen toch een stukje leuker. Khalid, heel erg bedankt!!

12-02-2018
Geplaatst door: Enes

Ondanks mijn stress voor examens heb ik dankzij Khalid m'n rijbewijs in de pocket 😁. Leerzame lessen en echt een toffe gast om naast te rijden. Als je ergens je rijbewijs wilt gaan halen, this is the place to be.

05-02-2018
Geplaatst door: Dominique

Yes i can !

Super fijne rijschool en in 1 keer geslaagd !
Ga de uurtjes in de auto wel missen..

Iedereen aan te raden !

02-02-2018
Geplaatst door: Hamid

Yes i did it!!@!

Voordat ik bij Khalid begon te lessen, las ik al de positieve reacties hier en dacht ik; dit klinkt te mooi om waar te zijn..

Maar het is precies zoals iedereen zegt. Khalid is een leuke, kundige, geduldige en grappige man, die weet hoe hij iemand kan laten slagen.. Khalid legt ook uit waarom bepaalde handelingen moeten worden gedaan, zodat je het uiteindelijk sneller begrijpt .

Ik heb altijd het gevoel gehad bij Khalid alsof ik zijn enige leerling was.. Dit terwijl Khalid een druk man is.. Ik kreeg alle aandacht en tijd.. Khalid was altijd vrolijk..

Ik ben in 10 lessen geslaagd in 1 x en zonder TTT..

Nogmaals 1000x thanks Khalid