gastenboek

232 berichten, 24 pagina's 
«  10  11  12  » 
11-12-2018
Geplaatst door: Janneke

Rijles

Erg veel geleerd in de lessen. khalid weet wat hij doet en stelt je erg op je gemak. Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen

28-11-2018
Geplaatst door: Farah

Wat heb ik veel geleerd bij rijschool yes you can! Khalid weet hoe hij les moet geven en weet waar hij het over heeft. Dat geeft je meer zekerheid in het opvolgen van zijn instructies en leer je sneller van je fouten. Bij rijschool yes you can leer je te rijden zonder angst, maar vooral goed en veilig te rijden. Ik ben geslaagd en super blij! Dankjewel khalid!

05-11-2018
Geplaatst door: Pim

Rijlessen

Een hele goede en duidelijke rijschool met fijne rijlessen! Tijdens de les word je goed voorbereid, waardoor je zelfverzekerd het examen ingaat. Zelf ben ik in 1 keer geslaagd en dat komt zeker door de lessen van Khalid, Bedankt !

12-07-2018
Geplaatst door: Sophie

Geslaagd

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Door de hulp van Khalid met zijn duidelijke aanwijzingen en opbouwende kritiek heb ik een goeie voorbereiding gehad op mijn examen!

12-06-2018
Geplaatst door: Imane

Beste Rijschool!

Dankzij uw steun en hulp ben ik vandaag geslaagd. Bedankt nog voor alles.
Mensen die snel hun rijbenwijs willen halen, kom bij yes you can!!!

Groetjes Imane

11-05-2018
Geplaatst door: Emanuelle

Beste rijschool

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen en ook eens in 1 keer geslaagd! Khalil legt alles duidelijk en goed uit, hij leert je echt wat je moet weten voor het examen zodat je goed voorbereid bent. Daarnaast leert ie je zelfvertrouwen op te bouwen als rijder! Geen spijt gehad om voor deze rijschool te kiezen.

29-04-2018
Geplaatst door: Lauren

De beste!

Super leuke en gezellige lessen gehad met Khalid! Ook ik ben in 1 keer geslaagd! Hij heeft heel veel geduld en een zeer duidelijke manier van uitleg geven. Kortom, de beste die er is!

26-04-2018
Geplaatst door: Houda

Beste Khalid,
Ik wil je enorm bedanken voor alles!
Het waren zeker leerzame en leuke lessen.
In 1x geslaagd dus zeker een aanrader!

groetjes,
Houda

17-03-2018
Geplaatst door: Souad

16-02-210 Geslaagd

Na twee slechte scholen, kwam ik terecht bij de rijinstructeur Khalid. Met veel geduld, begrip, professionele werkwijze, heeft hij het onmogelijke mogelijke gemaakt voor mij. Ik was vanaf de proefles op mijn gemak en had ik de indruk gekregen dat ik het kan zoals hij zijn rijschool naar genoemd. De kwaliteit van de les is heel hoog met en professionele aanpak. Hij maakt rijden makkelijk en overzichtelijk ik zou hem aan iedereen aanraden.
Souad Akdad

27-02-2018
Geplaatst door: Afaf

Geslaagd vandaag!

Een super rij instructeur, veeeeeel geduld veeeel advies en vooral hoe hij je zelf vertrouwen geeft achter het stuur, ik wil je erg bedanken khalid...vandaag geslaagd!!!