gastenboek

226 berichten, 23 pagina's 
«  11  12  13  14  15  » 
23-11-2016
Geplaatst door: Oumaima

Geslaagd

YES I CAN!! Dankzij Khalid kan ik alleen de weg op! Khalid is zeer professioneel en geduldig ingesteld, zeker een aanrader dus

15-11-2016
Geplaatst door: Lotte

Dankzij de lessen van Khalid in 1 keer geslaagd! Hij geeft op een geduldige en duidelijke manier les en hij begeleidt je op een fijne manier. Rijschool Yes You Can is dan ook zeker aan te raden!

13-11-2016
Geplaatst door: Eli

Muchas gracias Khalid!! ya estoy manejando a todas partes, gracias por tu paciencia, motivacion, puntualidad y tu profesionalismo, mas que un instructor eres un buen amigo.

Harstikke bedankt Khalid! bedankt voor jouw geduld, motivatie, stiptheid en professionaliteit meer dan een instructeur ben jij een goede vriend.

07-11-2016
Geplaatst door: Chaimae Zinati

De nr.1 rij-instructeur!

Khalid is de beste intructeur die je je kunt voorstellen. Hij is erg geduldig, geeft je zelfvertouwen en hij is super aardig. Ik keek altijd uit naar onze rijlessen en nu ben ik in één keer geslaagd.
Als je leuke lessen wilt en in één keer wilt slagen dan moet je zeker bij Khalid zijn.
Khalid, doorgaan met wat je doet, want wat jij doet is het best!

02-11-2016
Geplaatst door: Stefan Zwuup

Vandaag geslaagd!! Dankzij de topper Khalid, een super rij-instructeur!
Khalid leert je op een goede en geduldige manier alles van het autorijden. Met veel humor en het maken van grapjes zorgt hij dat je je op je gemak voelt.
Khalid, ontzettend bedankt!!

15-10-2016
Geplaatst door: Brent

Khalid

Khalid is echt een geweldige rij instructeur zeker een aanrader! Voor goede en duidelijke lessen moet je bij Khalid zijn!

04-10-2016
Geplaatst door: Loubna

Kies deze rijschool gelijk!

Na eerst te hebben gelest bij een instructeur die me niet veel heeft bijgebracht, ben ik terecht gekomen bij Khalid. Wat ben ik daar ontzettend blij mee, want hij legt niet alleen goed uit, maar zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen rijdt. Dankzij zijn lessen ben ik geslaagd terwijl ik 35 weken zwanger was!

30-08-2016
Geplaatst door: Sanne

Geslaagd!!!!!!

Na 92 lessen en 3x gezakt te zijn bij een andere rijschool, ben ik op aanraden van mijn vriendin overgestapt naar Khalid. Dit is een hele goede beslissing geweest. Khalid is een hele rustige, professionele instructeur. Hij neemt de tijd voor je en legt alles heel goed en helder uit.
Ik ben super blij met de manier waarop hij mij les heeft gegeven!
Khalid je bent echt een topper van een rij-instructeur!
Door jou heb ik nu uiteindelijk toch mijn rijbewijs gehaald.
Deze rijschool maakt zijn naam waar: YES YOU CAN!!!

07-07-2016
Geplaatst door: Bastiaan

Aanrader!

Na een aantal slechte ervaringen met andere rijscholen ben ik op aanraden van een vriend bij Yes You Can terecht gekomen en hier ben ik erg dankbaar voor! Khalid is een warme en rustige instructeur die je op je gemak laat voelen en tot het uiterste gaat om je te laten slagen. Hij legt situaties goed en helder uit en geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt. Echt een aanrader dus!

11-06-2016
Geplaatst door: Layla

Simply the best!

Vandaag in 1x geslaagd dankzij de beste rijschool van Nederland! Khalid is zeer professioneel, geduldig én motiverend! Bedankt voor de superleerzame en gezellige rijlessen! Ik raad iedereen aan hier te lessen, toprijschool!!!