gastenboek

235 berichten, 24 pagina's 
» 
16-07-2024
Geplaatst door: Nick

Khalid zinati

Ik ben bij 2 verschillende rijscholen geweest en toen ik hier terecht kwam bij khalid begon ik pas echt in te zien dat een goeie instructeur het verschil maakt. Hij geeft niet alleen instructies wanneer het fout gaat maar laat je ook weten wanneer je goed heb gehandeld. Khalid vind hoe dan ook een manier om het jou te laten snappen en ziet snel in hoeveel lessen je nodig hebt. Nummer 1 rijschool en instructeur van Nederland naar mijn mening.

14-07-2024
Geplaatst door: Omer yigit

Geslaagddd

Mijn eerste en gelijk de beste rijinstructeur die ik ben tegengekomen. Gelijk in 1x geslaagd. Dankjewel khalid voor de leuke en leerzame rijlessen.

19-06-2024
Geplaatst door: Levi Burger

In 1 keer geslaagd!

Ik heb ongeveer een half jaar les gehad van Khalid en heb zijn lessen als ontzettend prettig ervaart.

Hij heeft veel geduld en legt alles op een simpele en relaxte manier uit. Verder geeft Khalid eerlijke en constructieve feedback. We hebben daarnaast ook veel gelachen in de auto.

Ik kan rijschool "Yes you can" aan iedereen aanraden en blijf dat ook doen! Bedankt Khalid!

14-06-2024
Geplaatst door: Balázs

In één keer geslaagd

Vandaag geslaagd voor mijn auto praktijkexamen. Uitstekende begeleiding gehad tijdens het traject! Elke les erg duidelijke en eerlijke feedback gekregen waar je echt wat aan had. Top instructeur!

10-06-2024
Geplaatst door: Shannon

Na meerdere keren gezakt te zijn, ben ik op aanraden van een goede vriendin bij Khalid gaan lessen. Erg blij dat ik dat heb gedaan, want ik ben vandaag eindelijk geslaagd! Khalid is een fijne, maar vooral een goede instructeur die van begin af aan duidelijk aangaf waar mijn aandachtspunten lagen. Ik zou Khalid daarom zeker aanraden bij anderen!

24-04-2024
Geplaatst door: Chaymae

Ervaring

Oprecht de beste ervaring gehad tijdens het lessen tot aan het slagen! Je leert niet alleen om te rijden maar hoe je in elke situatie kan reageren door de kennis en ervaring van Khalid en dat is de beste manier van leren.

23-03-2024
Geplaatst door: Ali

Perfecte Rijschool!

In 1 keer geslaagd. Goeie begeleiding gehad door Khalid. Top instructeur. Deze rijschool zou ik aan iedereen aanraden. Ben heel weg dankbaar!👍

11-03-2024
Geplaatst door: Youssra

Super rijschool!

Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen dankzij de zeer leerzame lessen bij deze rijschool! Er heerst structuur en comfort tijdens de lessen waardoor ik na elke les het gevoel heb gehad dat ik weer eens wat nieuws had geleerd. Ik ben heel erg dankbaar!

04-03-2024
Geplaatst door: Havana

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen. Khaled heeft me echt goed geholpen, dankzij hem ben ik geslaagd. Meneer Khaled is een top instructeur hij weet precies waar je nog aan moeten werken. Ik kan dit rijschool aan iedereen aanraden

26-01-2024
Geplaatst door: Layth

vandaag heb ik mijn auto rijbewijs in 1x gehaald, fijne rijinstructuur geduldig laat jou alles in goeien manier weten