gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  » 
10-06-2021
Geplaatst door: Luna Verkooijen

IN 1 KEER GESLAAGD

Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn auto praktijkexamen en dat allemaal dankzij Khalid! Hij is een super goede rijinstructeur en heb echt veel van hem geleerd. Hij heeft mij het zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had. Zonder Khalid was het me echt niet gelukt! Dank u wel voor alles. Ik ben u voor altijd dankbaar.

08-06-2021
Geplaatst door: Amber Benamran

In 1 keer geslaagd

In een keer geslaagd, allemaal dankzij Khalid. Hij stelt je onwijs op je gemak en gaat te werk als een echte professional. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en durf met volle zelfvertrouwen de weg op. Ik raad Khalid aan iedereen aan echt een topper!!!!!

03-05-2021
Geplaatst door: Koen van Veen

wat een topper

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij Khalid. Hij weet precies wat hij doet en kent het vak door en door. Hij is heel rustig en ziet precies wat je nodig hebt om te slagen. Ik kwam van een andere instructeur, daar gezakt. maar na een paar lesjes van Khalid ging het allemaal veel beter en ben ik in 1x geslaagd!

Ik raad iedereen aan om hier te komen lessen.

21-04-2021
Geplaatst door: Nina

In 1 keer geslaagd!

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de lessen van Khalid. Hij is een hele fijne rij-instructeur die mij ontzettend veel geleerd heeft en mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. Ik raad deze rijschool daarom ook zeker aan iedereen aan! Bedankt voor alles, Khalid!

17-04-2021
Geplaatst door: Olivia

Geslaagd in 1X

Vandaag in 1X geslaagd bij deze top-rijschool en top rij-instructeur Khalid. Na talloze lessen te hebben gehad bij een grote rijschool zonder uitzicht op het doen van een examen heb ik nu binnen twee maanden het examen bij Khalid gedaan en ben direct geslaagd.

Hulde aan de kwaliteit en persoonlijke touch.

14-04-2021
Geplaatst door: Mirjam

De beste rijinstructeur!

Wat heb ik het fijn en heel goed ervaren. Ik wil je bij deze enorm bedanken voor alles. Voldoende kennis in zijn vakgebied! Rustig, begripvol en meelevend met elke kandidaat.

29-03-2021
Geplaatst door: Anissa Diktas

Top instructeur!

Heel fijn les gehad van Khalid! Had drie jaar geleden bij een andere rijschool een aantal lessen gehad maar dat werd niks. Vanaf de eerste les bij Khalid had ik al meer geleerd dan in alle vorige lessen bij elkaar! Na de lockdown van 3 maanden de lessen gelijk weer opgepakt en in 1 x zonder TTT geslaagd! Heel erg bedankt Khalid!

24-03-2021
Geplaatst door: Souraya

Top instructeur die het beste uit je naar boven haalt. Zeer tevreden met de lessen die ik heb gekregen!!

03-03-2021
Geplaatst door: Ibtissame Ait Bassou

De beste!

Wat ben ik blij dat ik geslaagd ben en dat dankzij Khalid! Een geweldige rij-instructeur met een goed hart. Hij laat echt zien dat hij je echt wat wilt leren. Hij is altijd super geduldig en hij kan super goed en duidelijk uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

10-11-2020
Geplaatst door: Dylan smit

Khalid zinati

Hele fijne instructeur met rustige houding, heeft goed les met fijne uitleg, door middel van conversatie maar ook via foto's en video's tussen het rijden door. In een keer geslaagd bij Khalid, en heel erg tevreden.