gastenboek

226 berichten, 23 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
07-06-2017
Geplaatst door: Narjiss

Top rij instructeur !! In zeer korte tijd zoveel geleerd , was totaal in een ander omgeving heb zoveel nieuws ontdekt.

Dankzij khalid zinati mijn rijbewijs kunnen binnen halen !!

02-06-2017
Geplaatst door: Amber

GESLAAAAGD!!!

Waaauw wat ben ik blij dat ik geslaagd ben en dat allemaal dankzij Khalid! Hij is echt de beste rij-instructeur die een leerling zich maar kan wensen. Hij was altijd super geduldig en hij kan super goed en helder uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

10-05-2017
Geplaatst door: Noah

Yes I Can And Yes I Did It!

Ik kon me geen betere rijschool wensen! Ik heb hier zo'n leuke les tijd gehad. Het was altijd gezellig in de auto en Khalid is super professioneel, stipt op tijd en geduldig. Ik heb ook een aantal keer met Sonny gereden en dat was ook echt net zo top! Ik ben jullie mega dankbaar !

17-04-2017
Geplaatst door: Maartje

Ontzettend bedankt

Na vier keer gezakt te zijn, ben ik in een keer geslaagd met de hulp van Khalid. Hij gaf me het vertrouwen dat ik echt wel examen kon doen en me niet gek moest laten maken.
Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen.
De naam van de rijschool is echt goed gekozen, want met hulp van Khalid: Yes you can!

06-04-2017
Geplaatst door: Tess

YES I CAN!!

Khalid is de beste rij instructeur die je je maar kan wensen! Hij geeft je net dat extra duwtje in de rug en hij zorgt ervoor dat je leert zelfverzekerd en veilig te rijden. Hij is flexibel, gezellig en YES YOU CAN is zijn motto. Geloof in jezelf en dan komt het goed.
Dankjewel Khalid voor alle enorm fijne rijlessen, zonder jou had ik mijn rijbewijs nooit gehaald!
Twijfel niet, rijschool yes you can is echt een aanrader.

31-03-2017
Geplaatst door: Sam de Vries

geslaagd

Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij deze rijschool. Ik heb heel veel leuke en leerzame rijlessen gehad en ben Khalid heel dankbaar! Een aanrader om bij te lessen.

24-03-2017
Geplaatst door: Soufyane Echhimi

Beste Rijschool

Vandaag afgereden. Ik ben in 1 keer geslaagd. Komt dankzij de top rijinstructeur Khalid. Je geeft top les. Zou me geen betere rijschool kunnen wensen! Ben jij ook opzoek naar een rijschool? Wacht niet langer en bel: 0653941200. Dames en heren, jongens en meisjes dit is zeker een aanrader, voor nu zeg ik: YES YOU CAN!

17-02-2017
Geplaatst door: Miguel

Geslaagd

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar YesYouCan. Heb hier na slechts 10 lessen mijn rijbewijs gehaald. De manier waarop Khalid les geeft is perfect en erg profesioneel!

09-02-2017
Geplaatst door: Kelly

Wil je echt goed leren auto rijden en niet alleen leren hoe je een rijexamen haalt ga dan zeker lessen bij YES YOU CAN! Ik heb een leerzame maar zeker ook een gezellige tijd gehad. Khalid neemt de tijd en leert je alles op het gebied van auto rijden. YES YOU CAN is zeker je tijd, geld en moeite waard. Kan het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Khalid bedankt en ik kan nu met veel kennis de weg op!

07-12-2016
Geplaatst door: Yannick

Geslaagd!

Na een paar fouten van mezelf moest ik herexamen doen, netjes geslaagd. Fijne leraar, helpt je met alles en geeft je de goede aanwijzingen, stelt je gerust als je zenuwachtig bent. Beter kan je niet krijgen!

Bedankt!