gastenboek

168 berichten, 17 pagina's 
«  10  11  12  13  14  » 
11-11-2014
Geplaatst door: Roy

Met zeer veel plezier bij Khalid gelest, let goed op alle punten. Vriendelijke man, je kan ook met hem lachen.
6 november geslaagd, deze rijschool is een dikke aanrader voor iedereen!

Khalid bedankt!

09-10-2014
Geplaatst door: Gwennefevre

Vandaag geslaagd, dankzij Yes You Can! Maar 30 uur gelest, 21 augustus 2014 begonnen, 9 oktober 2014 geslaagd. Bij Khalid voel je je op je gemak en weet je altijd wat je kan verbeteren. Geweldige rijschool, iedereen kan hier slagen!!

03-09-2014
Geplaatst door: Mattias

Top

Alleen maar kudos voor khalid, hij legt alles duidelijk en rustig uit en kijkt goed per individu wat er verbeterd moet worden en werkt daar aan.
Ik ben geslaagd bij yes you can! Jij kan dat ook!

15-07-2014
Geplaatst door: Latifa

Beste lezers! 4 keer gezakt bij een andere rijschool en toen kwam ik bij Yes You Can!
Hij heeft de puntjes op de i gezet en ik ben geslaagd ! Khalid is een zeer goeie rijinstructeur waar ik echt een dikke 10 voor geef! Hij geeft je zelfvertrouwen, rust en kan heel goed les geven. Khalid heeft mij geholpen mijn niveau beter gekregen en dat is hem heel goed gelukt! Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen raad ik Yes You Can aan, je zal er zeker geen spijt van krijgen !!! Khalid bedankt !!!

06-07-2014
Geplaatst door: Job

Geslaagd!

Khalid is een topper! met plezier lessen bij hem gevolgd: hij is erg accuraat in zijn lesgeven, niets ontgaat hem. een goede instructeur dus, waar je ook nog mee kan lachen!
Ik kan hem aan iedereen aanraden.

24-06-2014
Geplaatst door: Mourad

Geslaagd!

Ook ik ben geslaagd dankzij top instructeur Khalid! Het waren hartstikke leuke en leerzame lessen. Wat voor vele onmogelijk lijkt, maakt Khalid mogelijk! Hij heeft voor veel moed gezorgd en ik ben in mezelf gaan geloven waardoor ik goed ben gaan rijden. Khalid, bedankt voor alles. Lezers, ik raad jullie deze rijschool zeker aan!

23-06-2014
Geplaatst door: Zeynep

Khalid heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Jij wist meteen wat ik nodig had en ik kom je vast nog een keer tegen onderweg Ik heb zeker veel van je geleerd! Je bent een top rij instructeur!
Yes you can is zeker een aanrader mensen!!

20-06-2014
Geplaatst door: Angenieta

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs, in een relatief korte periode! Khalid is erg rustig en betrouwbaar. Hij stelt je gerust en geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt. Hij blijft rustig als er fouten worden gemaakt, en legt je rustig en duidelijk uit wat er aan de hand is. Ik ben ontzettend tevreden en super blij!

18-06-2014
Geplaatst door: daphne

geslaagd!

Hele goede rijschool. khalid geeft je vertrouwen in de auto en is ook nog eens heel gezellig! ik ben niet voor niks in 1 keer geslaagd! dikke aanrader!!!

06-06-2014
Geplaatst door: Abdelkarim Ayadi

Top!

Dankjewel Khalid! Ik raad yes you can aan iedereen aan! Kan niet anders zeggen dan een top rijschool!