gastenboek

229 berichten, 23 pagina's 
«  » 
05-05-2023
Geplaatst door: Igor

Khalid is een goeie gozer!

Echt enorme goede Autorijles docent heel eerlijk weet goed wanneer je examen kan doen. Oprecht gezellige man. Ik heb mijn Autorijexamen in 1 keer gehaald heel blij met mijn rijlessen vind het bijna jammer dat ik niet meer bij Khalid in de auto zit.

05-05-2023
Geplaatst door: Dieuwertje

Rijlessen

Ik vind het belangrijk dat je bij rijlessen serieus wordt geholpen maar ook dat je lol hebt wanneer het kan. Met Khalid is dat meer dan mogelijk. Elke les ben ik blij thuis gekomen na een leuke en leerzame les. Ik ben ook nog eens in een keer geslaagd! Een echte aanrader dus!!!

01-02-2023
Geplaatst door: Jayden Geldorp 浮世

In 1 keer geslaagd!!!

Vanmorgen mn examen gehad en in 1 keer geslaagd!! Khalid is een erg goede instructeur die alles duidelijk uitlegt waardoor ik tijdens me examen weinig fouten maakte. Ik raad hem echt aan iedereen

12-01-2023
Geplaatst door: Ayman

RIJBEWIJS IN 1 keer!!!!!!

Een toffe en leerzame ervaring met Khalid, spreekt je respectvol aan en wilt het beste voor je en de verkeer. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt!!!!!!!

10-01-2023
Geplaatst door: Ilyas Barham

Geslaagd voor m’n rijbewijs

Ik kan ook zeggen dat ik geslaagd ben na rijschool hebben geruild wist ik zeker dat ik hier goed zat en heeft deze man mijn leven een stuk makkelijker gemaakt en daar ben ik hem dankbaar voor dat. En in 1x geslaagd altijd fijn bedankt voor uw tijd en zien we elkaar snel weer! 😁

07-12-2022
Geplaatst door: Niels delwel

Geslaagd in 1 keer!

Ik heb echt een super toffe ervaring gehad met deze rijschool echt een dikke aanrader. Vond alles erg spannend en was een beetje onzeker maar ben super goed geholpen en in 1 keer geslaagd echt meer als tevreden over deze rijschool!

27-11-2022
Geplaatst door: Houriya Louaazizi

Geslaagd!!!

Beste rijschool, neemt de tijd voor je en legt je alles goed uit. Heel veel familieleden hebben hier gereden en iedereen is zonder problemen snel geslaagd!!

28-10-2022
Geplaatst door: Hamza kadouri

Rijbewijs

Top man legt alles goed is heel erg ervaren en in het les geven brengt je op je gemak. Flexibel in tijden. In keer geslaagd zonder problemen top rijschool

20-10-2022
Geplaatst door: Osama Ahmad

De beste

Ik ben in een x geslaagd dankzij Khalid! Een geweldig rij-instructeur. Hij laat zien dat hij jou wat wilt leren. Hij heel goed en duidelijk uitleg geven. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!

13-09-2022
Geplaatst door: Nazar Aljazairy

Recensie

Echt een top rijschool, echt geen klachten erover. De rijinstructeur hielp mij van 0 en ik heb iedere les genoten met hem. Ik raad de rijschool zeker aan!!!