gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  17  18  19  20  21  » 
18-06-2014
Geplaatst door: daphne

geslaagd!

Hele goede rijschool. khalid geeft je vertrouwen in de auto en is ook nog eens heel gezellig! ik ben niet voor niks in 1 keer geslaagd! dikke aanrader!!!

06-06-2014
Geplaatst door: Abdelkarim Ayadi

Top!

Dankjewel Khalid! Ik raad yes you can aan iedereen aan! Kan niet anders zeggen dan een top rijschool!

25-04-2014
Geplaatst door: adam bouchlarhem

geslaagd

dank je Khalid zonder jou was het niet gelukt, maar ja als een top instructeur als jij waarom ook niet

16-04-2014
Geplaatst door: Farzad dehati

GESLAAGD IN 1 KEER !!!

Yeaaahhh in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Met een topper als instructeur, bedankt Khalid. Het waren zeer leerzame, gezellige en leuke lessen. Mijn dank is groot. Ik raad iedereen aan om bij deze man, zijn of haar rijlessen te nemen!! YES YOU CAN is de naam en YES I DID IT!! Mvg , Farzad Dehati 😃

04-04-2014
Geplaatst door: Samantha antonelli

EERLIJK en OPRECHT dat is wat Khalid is! Nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs in 1x zou halen. Ik zou iedereen rijschool Yes You Can aanbevelen! Khalid bedankt voor alles

13-03-2014
Geplaatst door: Hanene

Onderwerp titel: Geslaaagdddd....
Auteur: Hanane
Bericht: Yes You Can de naam zegt het al. Je kan het zo heeft khalid mij al die tijd gemotiveerd om mijn rijbewijs te halen. Ik heb leuke lessen gehad gelachen en ook bijna gehuild na twee keer zaken, maar uiteindelijk was het allemaal de moeite waard geweest. 3 de keer scheepsrecht zeggen ze en gelijk hebben ze ook. Na 3de keer ben ik geslaagd zonder opmerking en daar is het dus allemaal voor geweest. Zonder de les methode van Khalid en zijn doorzettingsvermogen was het mij niet gelukt!!! Nog erg bedankt Khalid.

13-03-2014
Geplaatst door: Nisreen

Geslaagd

Dankzij Khalid heb ik mijn rijbewijs binnen 2 maanden gehaald, en het was voor mij echt nodig. Ik raad iedereen die een rijbewijs snel wil halen om bij Yes You Can lessen te volgen.

13-03-2014
Geplaatst door: Hanane

Geslaaagdddd.... 0Geplaatst: 13-03-2014 17:29 uur, door Hanane

11-03-2014
Geplaatst door: Ivonne Garcia

Onderwerp titel: Re: Geslaagd!!!!
Auteur: Ivonne Garcia
Bericht: No quiero decir lo que todos dice pero no me queda de otra:Khalid eres el mejor instructor te estoy eternamente agradecida!!! .Lo recomiendo es 5 estrellas.Yes you can escuela de automovilismo para latinos en Holanda que nos vemos limitados por el idioma en esta escuela se habla perfecto espanol ademas de frances, ingles, arabe y holandes.Khalid el hombre orquesta jajaja muchas bendiciones para ti.

11-01-2014
Geplaatst door: Josephine

Ik heb een tijdje geleden mijn rijbewijs gehaald bij de beste rijschool van Amsterdam! Eerder was ik bij een andere rijschool gezakt, enerzijds doordat ik het rijden nog niet goed beheerste en anderzijds door mijn faalangst.
Khalid heeft beide kwalen verholpen. Hij heeft mijn niveau zo hoog gemaakt dat ik ondanks mijn heftige zenuwen toch geslaagd ben.

Khalid is scherp; hij ziet geen foutje over het hoofd en kan zich na afloop van de twee uur durende rit nog alle gemaakte fouten herinneren.
Verder is hij goed georganiseerd; hij is altijd een kwartier te vroeg en houdt goed bij wat wel en niet goed gaat.

Kortom, ik zou hem iedereen aanraden.

Lessen bij yes you can!?
yes you must!