gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  18  19  20  21  22  » 
25-12-2013
Geplaatst door: Leonie

Super goede rijschool! Ik heb eerst met een andere rijschool gelest en was gezakt. Daarna ben ik overgestapt naar yes you can en heb er geen moment spijt van gehad! Khalid is heel professioneel en let goed op en hij haalde gelijk mijn fouten eruit. Tijdens de lessen ben ik met sprongen vooruit gegaan en ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Yes You Can heeft een van de hoogste slagingspercentages in Zaanstad, dus dat zegt wel wat. En daarbij was het ook altijd erg gezellig tijdens de lessen!

13-12-2013
Geplaatst door: Hamid

Een paar weken geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald ! wat was het gezellig in de auto maar tegelijkretijd heel veel geleerd in korte tijd !
ontzetend bedankt khalid ik zal je aan idereen aanbevelen ! (

12-12-2013
Geplaatst door: Noa

Dankzij Khalid heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald , maar dat niet alleen; hij heeft me ook een zeker gevoel in de auto gegeven! Een ervaren instructeur, die erg betrokken is bij jouw rijdproces, kortom Yes you can is zeker een aanrader!

02-12-2013
Geplaatst door: Hanneke

Toprijschool, top instructeur! Ik voelde me altijd heel veilig in de auto bij Khalid en hij gaf veel uitleg in de les. Ik zou Yes You Can bij iedereen die nog een rijschool zoekt aanraden!

30-11-2013
Geplaatst door: Rida Imrani

Yes you can!

Toen ik begon bij Khalid wist ik niet eens hoe ik
de auto normaal moest starten. Een hele geduldige instructeur die je fouten snel opmerkt, goed uitleg geeft en van mij een zelfstandige weggebruiker heeft gemaakt!
Wat het belangrijkst is, is dat hij je in jezelf laat geloven wat vaak een struikelblok is! Heel erg bedankt Khalid. Heel erg veel succes met het helpen van andere leerlingen! Yes You Can guys!

22-11-2013
Geplaatst door: Romy

jaja, in 1x mijn rijbewijs in de pocket

Heeee,

Na 40 uur gezellig met Khalid in de auto gezeten te hebben, heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!
En dit vind ik niet zo van zelfsprekend, aangezien ik nog wel een stresskip kan zijn en snel zenuwachtig wordt..
Maar Khalid (de super instructeur) heeft mij super voorbereid en mij rustig genoeg weten te houden, al kreeg ik van de examinator te horen dat ik wel erg zenuwachtig was. Maar ik heb hem in 1x gehaald en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om!

Bij deze nogmaals, heel erg bedankt Khalid en ik zal naar je toeteren als ik je tegenkom.

Groetjes van Romy

07-11-2013
Geplaatst door: Samira

De naam zegt het al: YES YOU CAN!
Vanaf de eerste rijles heb ik goede en duidelijke instructies meegekregen. Top rij instructeur met een geweldige instelling om je te laten slagen!
Ben harstikke blij met mijn rijbewijs.
En raad iedereen Yes you can aan!

14-10-2013
Geplaatst door: Nordin bouda

Yes you can and I did it eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs. Met dank aan de beste rijinstrecteur Khalid. Hij heeft mij vele dingen geleerd zoals vooruitkijken op de weg en heeft hij mijn kleine foutjes kunnen oppikken en kunnen verbeteren. Zeker een aanrader voor de mensen die hun rijbewijs nog moeten halen. Veel succses Khalid gr Nordin

11-10-2013
Geplaatst door: Nesrine

Beste mensen,

De naam zegt het al YES YOU CAN, YESS I CAN !
Zoals gewoonlijk bij Yes You Can ben ik in 1x geslaaagd! Ben supertrots op mezelf, zonder Khalid Zinati zou ik het niet hebben gehaald. Slagen lukt je niet zomaar alleen als je de beste Rijinstructeur hebt!
Van alle fouten die ik heb gemaakt heb ik ervan geleerd..
Nog bedankt voor alles !

Ik raad iedereen aan om bij Khalid Zinati te gaan lessen! En voor de rest wens ik iedereen veel succes !

Groeten,

Nesrine

10-10-2013
Geplaatst door: Solaiman

GESLAAGD

Ik kwam naar autorijschool Yes You Can zonder enige ervaring en ik heb m'n rijbewijs in 1 keer gehaald! In het begin had ik moeite en twijfelde om alles en alleen door Khalid heb ik dat achter me gelaten. Door hem rijd ik nu besluitvaardig, veilig en heb nog eens m'n rijbewijs Ik ga hem serieus recommanderen aan m'n vrienden die nog op zoek zijn naar een goede rijschool. Dank je wel Khalid )