gastenboek

230 berichten, 23 pagina's 
«  19  20  21  22  23 
30-11-2012
Geplaatst door: Liz

Geslaagd!!!

Dankzij yes you can geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben zo blij! En dit dankzij Khalid! Bedankt voor alles! Xx liz

22-10-2012
Geplaatst door: Linda

Yes I Can! :)

Voor ik begon met rijlessen heb ik eerst bij verschillende rijscholen een proefles genomen. Reden dat ik voor Khalid heb gekozen is dat je bij hem tenminste echt les krijgt.

Misschien soms wel irritant als iemand je er continu op wijst dat je niet goed in de spiegels kijkt, maar de enige manier om het te leren is om vanaf begin af aan daarop gewezen te worden

Nee serieus, ik vond het juist erg fijn om te horen wat ik goed en fout deed. Op die manier wordt je erg bewust van je rijgedrag en kan je fouten meteen corrigeren!

Desondanks was het wel gezellig hoor, onderweg!

Iedere les had ik wel het gevoel weer wat geleerd te hebben!

Reden waarom het bij mij uiteindelijk toch wat langer heeft geduurd waren onderbrekingen vanwege vakanties en tentamens. Als je veel lessen in een korte tijd neemt, ben je uiteindelijk wel voordeliger uit denk ik.

Verder heb je ook gewoon een uur echt les en ben je niet aan het tanken, of taxién, dat vond ik ook erg fijn.

Bedankt Khalid dat ik nu ook mijn roze pasje heb!

18-10-2012
Geplaatst door: Hafsa

Geslaagd!!!

Best Khalid, bij deze wil ik je van harte bedanken voor de altijd gezellige, leuke en leerzame lessen. Je bent een TOP-instructeur!!! Altijd duidelijk, ziet de problemen snel in en kan ze ook goed oplossen. Vandaag gelukkig geslaagd!!

Voor de mensen die nog een rijschool zoeken, raad ik ook echt aan om bij rijschool yes you can te gaan lessen. Khalid geeft je de optimale aandacht die je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs.

Nogmaals hartstikke bedankt khalid!!!
Het gaat je goed,

Mvg,
Hafsa

05-10-2012
Geplaatst door: Salahaddin

Geslaagd

Hiii;Op 3 okt heb ik mijn rijbewijs gehaald, bedandkt Khalid voor leerzame lessen, je geduld en zo goed uitleggen. Ik moet eerlijk zijn om te zeggen dat iemand met meer geduld dan Khalid zal ik niet vinden. Nogmaals bedankt voor alles.

26-07-2012
Geplaatst door: ibtissam

Auto rijschool YES YOU CAN is TOPPIEEEE!!!!

Bedankt khalid voor al je geduld & leerzame lessen. Je bent een top rij-instructeur!!! Je had altijd geduld met mij en kon dingen zo goed uitleggen.

Nogmaals bedankt voor alles!

mvg ibtissam

15-07-2012
Geplaatst door: rocella

GESLAAGD!!!!!!

De naam zegt het als YES YOU CAN!
Met Khalid als instructeur kan IEDEREEN z'n rijbewijs halen. De lessen zijn zo gezellig dat je vergeet dat je aan het leren bent, maar khalid vergeet dat absoluut niet. Tijdens het lachen en grappen maken word je goed in de gaten gehouden.
Iemand met meer geduld dan Khalid zal je niet vinden. Vlak voor mijn examen kreeg ik erg last van examenstress en het achteruit parkeren in een vak gebeurde bijna bovenop een andere auto
Zelfs toen bleef Khald ZEER rustig en gaf de hoop niet op!

Khalid bedankt. Het waren echt super gezellige maar vooral leerzame lessen. Ik zie je op de weg

01-07-2012
Geplaatst door: Kim

Geslaagd!

Het leek mijn vriendinnen uit het Noorden erg onwaarschijnlijk dat ik in 1x zou slagen. Al helemaal in Amsterdám. Ik heb vorige week het tegendeel bewezen met dank aan de meest gedreven rijinstructeur die er is! Khalid geeft je de beste begeleiding die je kunt hebben. Het is altijd gezellig maar je hoeft niet te denken dat hij niet zit op te letten want zelfs met zijn ogen dicht ziet hij alles. Aan zijn opbouwende kritiek heb je ontzettend veel en zijn enthousiaste houding en inzet werken erg motiverend. Je kunt niet van veel mensen zeggen dat ze hun werk met plezier doen maar bij Khalid is daar geen twijfel over mogelijk. Hij maakt je vertrouwd met alle verkeerssituaties, hoe moeilijk ook, en dat heeft mij uiteindelijk erg veel vertrouwen gegeven. Ik weet nu dat ik me overal moet kunnen redden.

Mijn vriend heeft in de zomer van 2011 in 1x zijn rijbewijs bij Khalid gehaald en twee weken later gingen we op vakantie naar Frankrijk, daar heeft hij alles alleen moeten rijden. Dat leek mij best spannend maar nu ik zelf bij Khalid gereden heb snap ik dat hij dat geen enkel probleem vond, hij heeft de beste opleiding gehad. En ik ook dus dit jaar is het mijn beurt! Heel erg bedankt Khalid voor alle lessen, de gezelligheid en mijn RIJBEWIJS! En heel veel succes nog met de rijschool, ik ga je in ieder geval aanbevelen.

Groetjes, Kim

28-06-2012
Geplaatst door: Loubna

GESLAAGD!!!

HIII,

wat een heerlijk gevoel als je geslaagd bent! al was het pas de 2e keer gelukt, Khalid bleef geduldig tot ik het uiteindelijk haalde!! veel geleerd :D
Bedankt Khalid!!!!!

Groetjz Loubna

14-06-2012
Geplaatst door: Ayoub Ameziane

Geslaagd 1x !!

Hi Khalid,
Dank je wel voor de leerzame lessen!
Ik kom je wel tegen op de weg
Groetjes,
Ayoub

05-06-2012
Geplaatst door: Amina Bakhouti

Geslaagd

Na hard weken samen met de beste rijinstructeur van het Zaanstreek Khalid Zinati ben ik vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Yes you can.